Αλλαγές - Επιστροφές

Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ioannisgiamouridis.gr είναι εφικτό να επιστραφούν για αλλαγή (σε νούμερο, χρώμα, σχέδιο) ή αντικατάσταση με άλλο προϊόν.

Η πρώτη αλλαγή είναι εντελώς δωρεάν*.

Η αποστολή γίνεται αποκλειστικά με την ΕΛΤΑ courier.

Ο πελάτης οφείλει όταν παραλάβει τα προϊόντα να τα ελέγξει εάν αντιστοιχούν στην αρχική του παραγγελία. Επίσης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει τα συνοδευτικά καρτελάκια, ώστε να σιγουρευτεί πως το προϊόν ανταποκρίνεται στην παραγγελία του. (σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή του).

Εφόσον αποφασίσει ότι θέλει να αλλάξει κάποιο προϊόν, μας ενημερώνει άμεσα ηλεκτρονικά με email ή με τηλέφωνο στο 2521047953, γνωστοποιώντας μας εάν επιθυμεί αλλαγή σε νούμερο ή/και χρώμα, ή αν θα αντικαταστήσει το προϊόν με κάποιο νέο από την ιστοσελίδα μας. Τα στοιχεία που πρέπει να αναφέρει πέρα από ονοματεπώνυμο, είναι ο αριθμός της παραγγελίας, και ο κωδικός του προϊόντος που θέλει να αλλάξει.

Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, το γνήσιο κουτί του σχεδιαστή θα πρέπει να συνοδεύει τα παπούτσια και όχι κάποιο άλλο. Tο κουτί δεν αποτελεί την συσκευασία αποστολής των παπουτσιών. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να κολληθούν ετικέτες ή ταινίες συσκευασίας πάνω του.

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

Απαραίτητη προϋπόθεση επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος είναι η συνοδεία του με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Εφόσον το προϊόν δεν συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς, η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει δεκτή σε καμία περίπτωση.

Επιστροφή χρημάτων

Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν κάνοντας χρήση του δικαιώματος της υπαναχώρησης θα πρέπει να ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις.

- να μην έχουν χρησιμοποιηθεί,
- να είναι στην αρχική τους κατάσταση χωρίς εμφανείς φθορές
- να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις
- απαραίτητα να συνοδεύονται με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο). Επιστροφές χωρίς παραστατικά δεν θα γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, το γνήσιο κουτί του σχεδιαστή θα πρέπει να συνοδεύει τα παπούτσια και όχι κάποιο άλλο. Tο κουτί δεν αποτελεί την συσκευασία αποστολής των παπουτσιών. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να κολληθούν ετικέτες ή ταινίες συσκευασίας πάνω του.

Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. Η επιστροφή των χρημάτων δεν γίνεται για προϊόντα που είναι σε προσφορά και σε περίοδο εκπτώσεων.

Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΜΟΥΡΙΔΗΣ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 5, 66100
ΔΡΑΜΑ
ΕΛΛΑΔΑ.
Τηλέφωνο: +30 25210 47953

Τι πρέπει να προσέξω όταν παραλάβω τα καινούρια μου παπούτσια;

Κατ’ αρχήν καλοφόρετα τα καινούρια σας παπούτσια! Συνιστούμε όμως να είστε πολύ προσεκτικοί στην πρώτη δοκιμή τους μέχρι να αποφασίσετε εάν θα τα κρατήσετε. Κάνετε τις πρώτες σας πρόβες φορώντας μόνο το δεξί παπούτσι πάνω σε χαλί ώστε να μην χαραχθούν οι σόλες ή τα τακούνια από σκληρές επιφάνειες. Φορέστε λεπτές κάλτσες και μην επιμείνετε στο να μπει το πόδι εάν δείτε ότι το μέγεθος του παπουτσιού είναι μικρό γιατί θα ανοίξει και θα χαλάσει η φόρμα του. Αφού φορεθεί αποφύγετε κινήσεις που μπορούν να ‘’τσαλακώσουν’’ χαράξουν ή να ανοίξουν το δέρμα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος